
Lök är en av de härdigaste grönsakerna. När den förvaras ordentligt håller den i flera veckor utan problem. Annars börjar det mjukna, gro och förstöra.…
Matlagningstips, använda köksapparater.
Lök är en av de härdigaste grönsakerna. När den förvaras ordentligt håller den i flera veckor utan problem. Annars börjar det mjukna, gro och förstöra.…
Att njuta av hårdkokta ägg är en vanlig vana vi har, särskilt till frukost, i sallader eller på smörgåsar. Trots att de är lätta att…
Att frysa kött är en vanlig metod för att bevara dess färskhet och minska livsmedelsspill. Frysen fungerar som ett personligt skafferi där vi kan spara…
Är det alltid en bra idé att skala frukt och grönsaker innan du lägger upp dem på tallriken? Det visar sig att många av dem…
En dag utan ägg? Omöjligt. Det är därför vi ofta köper dem för att fylla på lagret. Det är inget fel med det, förutsatt att…
Brr, jag är kall! Tyvärr är det ett permanent tillstånd på vintern, men det är normalt. Det är därför jag aldrig missar ett tillfälle att…
De kännetecknas av sitt lila fruktkött, sin lätt nötiga smak och en mängd värdefulla egenskaper. Lila tryffelpotatis är en bra källa till fibrer, kalium eller…
Varför man rekommenderar att tillsätta en nypa salt i te och vad det har för effekt Te är en av de mest populära och mest…
Att steka potatis är en av de mest populära matlagningsmetoderna för att njuta av ett knaprigt och gott mellanmål, men att använda olja är inte…